Winkels extra open met Pasen en Pinksteren

Meppel – De winkels in de gemeente Meppel mogen dit jaar ook open op eerste paasdag en eerste pinksterdag. Dat heeft het college van B en W besloten in verband met de coronacrisis. Het gaat om zondag 4 april en zondag 23 mei.

Winkels mogen op deze dag open van 12.00 tot 22.00 uur. ‘Dit betekent dat op deze genoemde dagen en tijden niet zal worden gehandhaafd wegens een overtreding van de Winkeltijdenwet en de Verordening Winkeltijden Meppel.

Volgens het college is een zo optimaal mogelijke spreiding van het winkelend publiek gewenst om de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Om deze spreiding te faciliteren gedoogt het college in verband met het Coronavirus eenmalig de openstelling van winkels in de levensmiddelenbranche op 1e paasdag en 1e pinksterdag 2021.

Het bericht Winkels extra open met Pasen en Pinksteren verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!