4 Mijl van Zwolle gaat door, maar wel een vet culinaire

Zwolle – Hop hop in galop naar Zwolle voor een wel heel speciale 4 Mijl. In de Overijsselse hoofdstad wordt op 6 en 7 maart de culinaire 4 mail, de frituurloop, gehouden. In samenwerking met vijf cafetaria’s wordt een tocht gehouden gehouden door de stad waarbij via quizen frituurprijzen zijn te winnen. De hoofdprijs is een jaarvoorraad frikandellen.
Iedereen die houdt van een leuke wandeling en een lekkere snack kan meedoen aan de Frituurloop. Onder het motto supportyourlocals is er een route uitgezet van zo’n zes kilometer langs de beste cafetaria van Zwolle. Bij elke cafetaria is een andere snack halen en krijgen de deelnemers een formulier met quizvragen waarmee verschillende prijzen zijn te winnen. Met als hoofdprijs: een jaarvoorraad aan frikandellen. Voor de route is er nog één plek beschikbaar voor een horecapartner. Wie als horecapartner wil deelnemen met met de zaak kan een  mail sturen naar partners@deculinaire4mijl.nl. Dit geldt naast cafetaria’s en snackbars ook voor kroegen die een frituuroptie hebben.
De Frituurloop heeft beide dagen twee shifts. De eerste shift start om 12:00 uur en de tweede shift start om 15:00 uur. Opgeven kan via https://deculinaire4mijl.nl/product-categorie/de-frituurloop/ Aanmelden voor de wandeling kost € 4,00 per deelnemer. Dit is inclusief quiz en korting op de snacks en drankjes. Vanwege de maatregelen omtrent corona is er momenteel een maximum van twee personen per aanmelding.

Het bericht 4 Mijl van Zwolle gaat door, maar wel een vet culinaire verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!