Benefiet Voetbalquiz waar iedereen aan mee kan doen

Hoogeveen – Om de verveling rond het coronavirus tegen te gaan, wordt in de regio De Wolden Hoogeveen een Benefiet Voetbal Quiz gehouden. Daaraan doen ook drie clubs uit De Wolden mee: VVAK, ZZVV en vv Zuidwolde.

Corona houdt het land nog altijd in zijn greep. De deuren van de sportcomplexen zullen de komende tijd helaas nog gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarbij alle regionale clubs aan mee kunnen profiteren.

HZVV, SV Pesse. VV De Weide, VV Hollandscheveld, VV Hoogeveen, VV Noordscheschut, SV HODO, VVAK, VV Tiendeveen, ZZVV, SC Elim, VCG en VV Zuidwolde hebben aangegeven mee te doen.

Hoogeveen TV

Rob Klooster, Arjo Rosendal en Bart Jan Wolting zijn de initiatiefnemers. Zij organiseren de quiz in samenwerking met Hoogeveen TV. De voetbalquiz wordt op vrijdagavond 12 maart gehouden. „Er kan zowel individueel als in teamverband meegedaan worden”, vertellen de initiatiefnemers. „De inleg van de voetbalquiz bedraagt €10,-. Al het inleggeld wordt geschonken aan de deelnemende verenigingen. Elke deelnemer mag zelf bepalen naar welke club zijn inleg wordt gestort. Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om extra geld aan je favoriete club te doneren. Om transparant te blijven, sturen wij een overzicht van alle betalingen aan de penningmeesters.”

Uiteraard zijn er met deze quiz ook mooie prijzen te winnen; elke deelnemende club brengt prijzen in. Opgeven kan via de volgende link: https://bit.ly/3soaIlv of via de mediakanalen van de clubs.

Het bericht Benefiet Voetbalquiz waar iedereen aan mee kan doen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!