Harmina de Boer-Siebring viert 108e verjaardag

Meppel – Een bescheiden feest voor een bijzondere mijlpaal. Maandag vierde mevrouw H.H. (Harmina Henderika) de Boer-Siebring haar 108e verjaardag. De burgemeester kon haar in deze periode helaas niet verblijden met een bezoek. Daarom heeft ze een heerlijke taart en een bos bloemen gekregen.

De familie heeft aangegeven dat mevrouw de Boer-Siebring een fijne verjaardag heeft gehad. “Ondanks haar hoge leeftijd weet ze nog altijd heel goed aan te geven wat zij wil en niet wil. Ze is altijd al heel wilskrachtig geweest en ze is positief ingesteld. Ze is een vrolijke vrouw die nog altijd tot een lach te verleiden is. Haar zicht wordt minder, maar ze kan nog goed horen en zingt graag liedjes mee die ze nog kent van vroeger.”

Mevrouw De Boer komt van oorsprong uit Erica en woonde vanaf haar huwelijk in Ruinerwold. Ze trouwde op 50-jarige leeftijd en heeft geen kinderen.

Het bericht Harmina de Boer-Siebring viert 108e verjaardag verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!