Crowdfunding gestart voor kapperszaak De Barbier in Meppel

Meppel – Er is ene crowdfundingsactie op touw gezet voor kapperszaak De Barbier in Meppel. Matthijs Bos organiseert deze inzamelingsactie namens Marvin Benjamins. Tot nu is ruim 1800 euro van de beoogde 10.000 euro binnengesleept.

De Barbier in Meppel is sinds de afgekondigde lockdown voor de tweede keer dit jaar gesloten. ‘Buiten het feit dat we hierdoor geen strakke coupe en/of baard meer hebben brengt dit voor Marvin en zijn team ook de nodige uitdagingen met zich mee. De afgelopen jaren heb ik Marvin en Peter leren kennen als toffe gasten die, naast het knippen en scheren,  met raad en daad voor je klaar staan. Nu is het tijd om voor hen klaar te staan’, aldus Matthijs.

Geen inkomsten meer

De mensen van De Barbier hebben geen inkomsten meer, terwijl de vaste lasten voor het pand en de loonkosten gewoon door lopen. ‘Natuurlijk heeft een bedrijf reserves, maar die zijn niet eindeloos en Marvin is niet het type mens dat zelf snel om hulp zal gaan vragen, terwijl hij altijd voor een ander en zijn klanten klaar staat’, weet de initiatiefnemer. ‘Hij wil ook graag goed voor Peter en Dennis zorgen, zodat zij hun loon gewoon krijgen. Dat maakt het nu zonder inkomsten juist lastig.’

Om Marvin een hart onder de riem te steken en De Barbier te helpen in het voortbestaan, heeft Matthijs deze crowdfunding opgezet. ‘Ik ga niet om absurde bedragen vragen, het enige wat ik van jullie vraag is om gewoon de kosten van een bezoek aan De Barbier te doneren. We zijn immers al ruim een maand niet geweest en hebben daarmee het geld “over”  waar De Barbier het te kort komt…. een win-win toch?’

De actie is te vinden via https://gofund.me/86adb0e5

Lees ook Column: Geef de ondernemers meer lucht

Het bericht Crowdfunding gestart voor kapperszaak De Barbier in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!