CDA Meppel met drie kandidaten vertegenwoordigt op verkiezingslijst

Meppel – Maar liefst drie kandidaten uit de gemeente Meppel zijn vertegenwoordigd op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Tom Scheepstra, Klaas Neutel en Henk ten Hulscher zijn namens het CDA verkozen tot regionale lijstduwers. Met deze bekende gezichten komt de landelijke politiek voor de kiezers een stukje dichterbij.

De heren voelen zich vereerd om lijsttrekker Wopke Hoekstra te mogen ondersteunen komende periode. Het laat zien dat het CDA diepgeworteld is in de samenleving en invloed op de landelijke politiek wel degelijk mogelijk is. Daarnaast wordt Drenthe op de landelijke lijst vertegenwoordigd door twee niet onbekende dames: Agnes Mulder uit Assen (8) en Eline Vedder uit De Wolden (23).

Connecties in Den Haag

Meppeler Tom Scheepstra is aanstormend talent in de politiek. De 26-jarige trainee is landelijk actief binnen het CDJA en nauw betrokken bij CDA Drenthe. Hij heeft als ‘upcoming man’ veel connecties in Den Haag en mag regelmatig aanschuiven bij de landelijke politici. Klaas Neutel uit Nijeveen zet zich in voor het seniorenbeleid. Hij is secretaris van het landelijk CDA-Senioren Netwerk en voor hem zijn inkomen, zorg en wonen voor ouderen belangrijke speerpunten. Voor de huidige wethouder Henk ten Hulscher is het van wezenlijk belang dat we samen goed uit de coronacrisis komen. Hij maakt zich hard voor het behoud van banen en een sterke economie.

Oproep

Het CDA roept iedereen op om op 17 maart zijn of haar stem uit te brengen. Juist in deze moeilijke en bijzondere tijd is het belangrijk om te kunnen kiezen. Corona is een ongekende crisis die iedereen raakt. De verkiezingen gaan over het Nederland waar we met elkaar willen leven, wonen en werken. De opgave om het land uit deze crisis te leiden is enorm, maar biedt ook kansen. De veranderingen die er moeten komen, begint bij de keuzes die iedereen zelf kan en wil maken. CDA wil een samenleving die zekerheid en bescherming biedt. Tom Scheepstra, Klaas Neutel en Henk ten Hulscher beamen dit van harte en dragen hier graag aan bij.

 

Het bericht CDA Meppel met drie kandidaten vertegenwoordigt op verkiezingslijst verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!