Atlas Sport Hartstocht voor de Hartstichting

De Wijk – Voor de mensen die graag een wandeling maken die goed is voor het hart en dat van een ander, is er op 10 april de Atlas Sport Hartstocht. „Kom in beweging en wandel tijdens de Hartstocht op 10 april mee voor een gezond(er) hart voor iedereen”, nodigt Atlas Sport in de Wijk iedereen uit voor deze sportieve uitdaging.  

Deelnemers lopen dan mee in het team Atlas Sport en dat gaat voor 30 kilometer. „Natuurlijk kunnen de deelnemers zorgeloos meedoen. Wij maken een mooie route, we zorgen voor eten en drinken tijdens de pauzes van de wandeltocht – Coop Dunnink verzorgt de lunch – , er is een ‘bezemwagen’ beschikbaar voor de wandelaars die niet meer verder kunnen en achteraf wordt iedere deelnemer getrakteerd op een drankje in Atlas Sportcafé, als de coronamaatregelen het toelaten.”

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor 15 euro op www.hartstocht.nl. Dit geld gaat naar de Hartstichting. Kies voor de route van 30 kilometer en geef aan dat je wilt aansluiten bij een team. Zoek op ‘Atlas Sport’ en vul de resterende gegevens in en doe de betaling.

Atlas Sport helpt bij een gedegen voorbereiding. „Natuurlijk is het goed je voor te bereiden voor deze lange wandeling door zoveel mogelijk kilometers te maken. Vanuit Atlas Sport gaan we wekelijks op zaterdag om 10.00 uur powerwalken; dat is net iets meer dan ‘gewoon’ wandelen. Je wandelt met een hoger tempo dan wanneer je bijvoorbeeld een blokje om gaat of de hond uitlaat. En daarmee laat je je lichaam net iets meer werken waardoor je conditie verbetert.”

Zolang de sportschool dicht moet zijn vanwege corona, kunnen liefhebbers ook wandelen op maandag en woensdag om 10.00 uur.

Check www.atlassport.nl/corona voor info en startplek.

Het bericht Atlas Sport Hartstocht voor de Hartstichting verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!