Opnieuw geen feestweek in Nijeveen

Nijeveen – Het bestuur van de Oranjevereniging Nijeveen heeft besloten om ook dit jaar geen Nijeveens Feest te organiseren maar net als vorig jaar een alternatief aan te bieden. Het besluit is genomen naar aanleiding van het advies dat de vereniging van de gemeente Meppel heeft ontvangen. Hierin wordt verzocht om dit jaar nog te richten op online evenementen en activiteiten en toe te werken naar fysieke evenementen in 2022.

Het advies komt voor het bestuur niet als een verrassing. ‘Het is jammer’, zegt voorzitter Cor Koster. ‘We hadden gehoopt om met alle Nijeveners dit jaar weer een prachtig feest te kunnen vieren. Helaas het is niet anders. We zien het niet gebeuren dat we over vier maanden weer in een volle tent aan het feestvieren zijn.’ Wel zal er binnen de geldende regelgeving een ‘Feestweekend’ worden georganiseerd.

Allerlei activiteiten

Op 18, 19 en 20 juni worden er allerlei activiteiten georganiseerd in en voor het dorp. ‘Komende tijd gaan we aan de slag met de programmering’, vervolgt Koster. Het programma wordt te zijner tijd via de reguliere kanalen bekend gemaakt. ‘Ons streven is om in deze bijzondere tijd iedereen een gezellig en verrassend weekend te bezorgen. Samen feestvieren maar dan net een beetje anders dan wat we met elkaar gewend zijn.’

Het bericht Opnieuw geen feestweek in Nijeveen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!