Knuffels van De Drentse koe voor kinderen in de regio

Ruinerwold – Speelboerderij De Drentse Koe uit Ruinerwold heeft op zondag 14 februari een Valentijnstour door Drenthe gemaakt. Diverse kinderen werden bezocht door mascotte Loetje. Eigenaresse Lydia van der Linde had voor de gelegenheid het pak van het boerinnetje Lisa aangetrokken. Met een bus vol knuffels en de jukebox met Drentse Koe liedjes trok de speelboerderij er op uit. Van Nijeveen tot Assen werden kinderen verrast.

In de afgelopen weken konden ouders hun kind via social media opgeven voor de ludieke tour. „De Drentse Koe is sinds vorig jaar slechts een paar maanden open geweest. En als we open mochten, hadden we maar plaats voor een beperkt aantal bezoekers”, geeft Lydia aan. „We horen van ouders hoe de kids ons missen. Daarom hebben we het plan gevat om deze roadtour te organiseren. Uit de honderden reacties zijn de kids gekozen die een warme knuffel het hardst nodig hadden.”

Lydia en Loetje on Tour.

Het bericht Knuffels van De Drentse koe voor kinderen in de regio verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!