[#item_title)

Slim Harpo’s swamp blues stylings earned him almost instantaneous success, his first single quickly becoming a blues standard and later a British Invasion darling. Originally released on Nashville’s Excello Records, Slim’s ’66 LP is full of his signature harmonica and nasal tenor, its double entendre-laced title track being the most successful of his short career. Influential to a wide array of artists (Otis Redding, The Rolling Stones, Flamin’ Groovies, and many others have covered Slim’s songs), Baby Scratch My Back gets its long overdue first reissue!

Bron

Slim Harpo’s swamp blues stylings earned him almost instantaneous success, his first single quickly becoming a blues standard and later a British Invasion darling. Originally released on Nashville’s Excello Records, Slim’s ’66 LP is full of his signature harmonica and nasal tenor, its double entendre-laced title track being the most successful of his short career. Influential to a wide array of artists (Otis Redding, The Rolling Stones, Flamin’ Groovies, and many others have covered Slim’s songs), Baby Scratch My Back gets its long overdue first reissue!
Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!