Blues Magazine

Meestal speelt Robbert Duijf als solo-artiest, maar deze keer niet. Deze keer wilde hij iets anders proberen. Dus begin 2020 stapte hij de Husky Studio binnen. Als kleine jongen droomde hij er al van om een LP te maken, zo’n magische zwarte schijf. Maar de wereld vertraagde en we eindigden in een lockdown. Dit gaf hem wat extra tijd, tijd om nog eens na te denken. Zijn gedachten werden steeds duidelijker en beslissingen werden genomen. “Stick to the plan, that’s what the old man said!” Uiteindelijk viel alles op zijn plek. Dit zou niet alleen een soloalbum worden, maar hij had ook de eer om met een aantal getalenteerde muzikanten samen te werken. Het plezier dat ze hadden deed hem beseffen, dat muziek maken hem het gevoel geeft echt te leven.
Dus hier is het album.
Geniet!

Bron


Read More
Blues Magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!