Sunday Afternoon Blues

Regelmatig worden wij benaderd met de vraag wanneer wij weer met live muziek beginnen. Lieve mensen, dit willen wij heel graag. Maarrrrrrrrrr zolang de overheid de 1.5 meter afstand blijft handhaven zetten wij geen livemuziek neer.

Zo gauw er weer versoepelingen komen waar wij wat mee kunnen dan zullen wij direct het resterende programma van de LA PORTE SUNDAY AFTERNOON BLUES weer oppakken.

Wij hebben voor dit jaar nog een paar optredens op de agenda staan die wij nog niet hebben gecanceld. Alle optredens die wij wel hebben moeten cancelen i.v.m. Corona zullen wij met goedkeuring van de betrokken bands weer inplannen voor het jaar 2021. Uiteraard als de Corona richtlijnen dit toelaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!